Inspirasjon

Det er blitt akkurat slik vi ville ha det sier Therese som fikk stuen sin totalforvandlet. Friskt uten at det er crazy, noe som skiller seg ut samtidig som det er klassisk og rolig.

I gårsdagens episode av Sinnasnekker´n på TV Norge leverte vi tak og vegger fra Smartpanel og gulv fra Kronotex!
RBI Interiør er offisiell leverandør til Sinnasnekker’n!

RBI Interiør er offisiell leverandør til Sinnasnekker’n!
Ny sesong av programmet er i gang, og sendes hver torsdag kl 20.30 på TV Norge.

Treverkets liv og naturlige glød er en vakker del av norsk byggetradisjon, og vegger med trestruktur fremheves mer og mer i moderne interiør også.
De ferdigbeisede overflatene i Smartpanel Wood og Smartpanel Funkis seriene forskjønner treverket i 5 tidsriktige farger.

Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. Se det flotte resultatet!

Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Med et vakkert 1-stavsgulv fra SAGA Parkett og Smartpanel på vegg så har hun nå fått et helt nytt hjem.

Rockabilly inspirert stue med loppemarkedfunn og tidsriktige møbler.

Resultatet i 2. episode av Sinnasnekker'n ble en superstilig gang med et fresh og tidsriktig fargevalg.

Soverommet er et sted man skal slappe av og roe seg ned. Da er det ekstra deilig å legge seg i et rom med et vakkert interiør. Her gir vi deg gode tips!

Tiden var inne for å gi noen Smartpanelfarger avskjed og ønske nye velkommen. Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og lagt til andre.

Pages