Inspirasjon

Treverkets liv og naturlige glød er en vakker del av norsk byggetradisjon, og vegger med trestruktur fremheves mer og mer i moderne interiør også.
De ferdigbeisede overflatene i Smartpanel Wood og Smartpanel Funkis seriene forskjønner treverket i 5 tidsriktige farger.

Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. Se det flotte resultatet!

Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Med et vakkert 1-stavsgulv fra SAGA Parkett og Smartpanel på vegg så har hun nå fått et helt nytt hjem.

Rockabilly inspirert stue med loppemarkedfunn og tidsriktige møbler.

Resultatet i 2. episode av Sinnasnekker'n ble en superstilig gang med et fresh og tidsriktig fargevalg.

Soverommet er et sted man skal slappe av og roe seg ned. Da er det ekstra deilig å legge seg i et rom med et vakkert interiør. Her gir vi deg gode tips!

Tiden var inne for å gi noen Smartpanelfarger avskjed og ønske nye velkommen. Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og lagt til andre.

Ivar og Cathrine fant drømmehuset i Moss for mange, mange år siden. Men drømmehuset viste seg å bli en oppussingsjobb som tok akkurat like mange år.

Kantinen trengte oppgradering og med begrenset tid på jobben så var Smartpanel en ideell løsning.

I en barnehage er det virkelig rom for å leke seg med farger i interiøret. Denne barnehagen har pusset opp med Smartpanel Trend og resultatet ble både fargerikt og morsomt.

Pages