Sinnasnekker’n; Halloweenhuset!

Tine og Glenn kjøpte seg et hus i naturskjønne omgivelser i Ørje for åtte år siden. Hele huset bærer preg av slitasje og dårlig vedlikehold. For å forsøke å holde huset ved like prøver Tine å gjøre de tingene hun får til for å lappe sammen midlertidige løsninger, mens Glenn har oppussingsvegring og vil heller bruke tiden i skogen på jakt.
De er flaue over tilstanden på huset og ønsker ikke å få besøk hjem til seg, Tine kaller hjemmet deres for Ørje Fretex fordi alt de har av møbler har de arvet av venner og familie og det er totalt mangel på stil i hjemmet.

Sinnasnekker`n ser fort at problemene deres ikke er vanskelige å løse, de trenger bare kunnskapen for å klare å gjennomføre det, og her vil han hjelpe de.
Han hjelper familien med et nytt og moderne kjøkken og en ny kjellerstue til barna, samtidig som han gir Tine og Glenn kunnskapen til å fortsette prosjektet på egenhånd.

 

Se hele episoden her. 

 

Otto og hans team rykker ut for å hjelpe par som sliter med samlivet etter å ha tatt på seg oppussingsprosjekter de ikke klarer å gjennomføre. 

I alle episodene vil du finne produkter fra oss. Vi har levert ulike veggpaneler og tak fra Smartpanel

 

Se Sinnasnekker´n sin Facebook side her.

 

Produkter brukt i Sinnasnekker’n sesong 9, episode 5 - 28. september 2017

Vegg (TV stue): Smartpanel Struktur Dempet Blå

Vegg (Kjøkken): Smartpanel Struktur Skygge Rust

 

 

sinnasnekkern01-14sep17

(Vegg: Smartpanel Struktur Skygge Rust 

 

sinnasnekkern02-14sep17

(Vegg: Smartpanel Struktur Dempet Blå 

 

sinnasnekkern03-14sep17

(Vegg: Smartpanel Struktur Skygge Rust )