Sinnasnekker’n; Musefella!

Petter og Kjersti bor i Kjersti sitt barndomshjem sammen med Petter sine to barn. Gården, som ligger i Porsgrunn, har vært i familien i generasjoner, men har vært svært dårlig vedlikeholdt. Kort tid etter at de flyttet inn fant de ut at de hadde et stort problem med både mus og rotter i veggene. Småkrypene har gjort mye skade, og de har fanget over 250 mus bare de siste månedene. Kjøkkenet er lite og utdatert, rommet til sønnen Thomas er utrivelig og badet må de ned i den kalde råkjelleren for å bruke.

Sinnasnekker`n er sjokkert over hvordan de kan leve slik de gjør og skjønner ikke hvorfor de ikke har gjort noe med både museproblemet og sitasjonen med badet i kjelleren. Her må Otto og teamet hans virkelig ta i et tak for at voksne og barn skal kunne trives med å bo der. 

Se hele episoden her. 

 

Otto og hans team rykker ut for å hjelpe par som sliter etter å ha tatt på seg oppussingsprosjekter de ikke klarer å gjennomføre. 

I alle episodene vil du finne produkter fra oss. Vi har levert ulike veggpaneler og tak fra Smartpanel,

 

Se Sinnasnekker´n sin Facebook side her.

 

Produkter brukt i Sinnasnekker’n sesong 9, episode 3 - 14. september 2017

Vegg: Smartpanel Struktur Skygge Betong

Tak: Takpanel bomull, 4190 mm lengde

 

sinnasnekkern01-14sep17

(På kjøkkenet har Sinnasnekker'n brukt Smartpanel Struktur Skygge Betong på veggene, Takpanel bomull i taket.

 

sinnasnekkern02-14sep17(Takpanel bomull - Mål: 11 x 140 x 4190 mm)

 

sinnasnekkern03-14sep17(Smartpanel Struktur Skygge Betong er en vakker og nostalgisk panel med tydelig penselstrøk, noe som gir panelen en flott overflate)