Smartpanel Wood og Funkis

Treverkets liv og naturlige glød er en vakker del av norsk byggetradisjon, og vegger med trestruktur fremheves mer og mer i moderne interiør også.

De ferdigbeisede overflatene i Smartpanel Wood og Smartpanel Funkis seriene forskjønner treverket i 5 tidsriktige farger. Ønsker du å gi veggen din en helt spesielfarge eller uttrykk, leveres både Wood og Funkis som ubehandlede plater også - valget er ditt!

Ekte tre - bare smartere


Smartpanel Wood
Smartpanel Funkis gir deg en glatt vegg i ekte furu med et moderne preg. Veggplatene har en nydelig naturlig struktur, og gir deg et unikt rom der naturen er i fokus. Smartpanel Funkis får du i 5 forskjellige flotte ferdigbeisede farger. Ønsker du å sette ditt eget preg på veggen finnes også Smartpanel Funkis som ubehandlet - for et unikt rom.

Farger:
Kalkhvit, Lys Never, Drivved, Tjærebrun, Skigard

Annet: Ubehandlet

Smartpanel Wood

 

Smartpanel Funkis
Smartpanel Wood er den smarte veggen som bringer naturen inn i din bolig. En nydelig naturlig veggplate som er helt unik, enkel å montere og ikke minst ferdig beiset. Smartpanel Wood får du i 5 forskjellige flotte farger, men også som ubehandlet panel slik at du selv kan behandle platen i den fargen du ønsker.

Farger:
Kalkhvit, Lys Never, Drivved, Tjærebrun, Skigard

Annet: Ubehandlet

Smartpanel Funkis