Urbant Liv
Naturligvis

Å velge riktige farger

Tiden var inne for å gi noen Smartpanelfarger avskjed og ønske nye velkommen. Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og lagt til andre. Vi har jobbet frem rolige nye farger, og satt sammen tre paletter. Disse tre palettene vil gjøre det enklere for deg å velge farger til hjemmet ditt.

HARMONISK - Ton i ton - grønt, blått og jordfarger

Her finner du våre nye svale, dempede grågrønne farger. Sval sjø er lys og lett mens Havbris er en tanke mørkere. Setter du dem sammen med Klassisk hvit eller Bomull vil de fremtre nokså klare og rene. Med jordfarger i tilbehøret, som brunt og grått, demper de seg betraktelig og det sommerlige preget trer litt til side. I denne paletten finner du også Denim Blå; en vakker og tidløs blåfarge.

Farger: Denim Blå, Bomull, Lys Sand, Havbris, Klassisk Hvit og Dempet jord.

 

Harmonisk

NATURLIGVIS - Dempede toner i beige brunt og blått

Vi nordmenn elsker det naturlige; de fargene naturen gir oss. I mange år har vi sverget til det beige, og de gode brunbeige nyansene. I paletten Naturligvis har vi valgt de gode  naturlige fargene; Bomull og Lys Sand som du kjenner så godt, og supplert med noen nye farger vi tror du vil like; Dempet Blå, Grafitt og Dempet Jord.

Farger: Dempet Blå, Dempet Jord, Lys Sand, Bomull og Grafitt

Naturligvis

URBANT LIV - Grått går til alt

I byen passer det alltid med grått; ulike gråtoner akkompagnert av Klassisk hvit blir aldri feil. Vi har valgt ut fargene Betong og Grafitt. Betong er lys og nøytral mens Grafitt er like nøytral, men mørkere og mer dramatisk.  

Farger: Betong, Grafitt, Klassisk Hvit og Skagen

 

Urbant Liv