• Test

Matte vegger: trenden som har kommet for å bli

Matte vegger har tatt en hel interiørverden med storm, og alt tyder på at dette ikke er en forbigående trend.

Det er mange grunner til at matte vegger har falt i smak hos interiørekspertene. Matte vegger ser ofte mer eksklusive ut og gir rommet et helt unikt preg som vekker oppsikt. En av ekspertene som har omfavnet den matte trenden er Annette Nordstrøm, og hun er særlig begeistret for Supermatt-serien fra Smartpanel.

Annette er interiørblogger med bloggen annettenordstrom.com, og jobber i tillegg som stylist, fotograf, designer og skribent.

De silkematte overflatene gir fargene et fløyelsmykt inntrykk som alle vil ha

– Matte overflater med minst mulig refleksjon har i lang tid dominert trendbildet, og særlig innen nordisk interiør. De silkematte overflatene gir fargene et fløyelsmykt inntrykk som svært mange har falt for, og dette er i tillegg en stil som passer godt inn i de fleste rom og hjem.

Mindre gjenskinn

– En matt vegg gjengir fargen jevnere enn en vegg med høyglans som reflekterer andre farger og lyselementer i omgivelsene. Mange er likevel skeptiske til å male selv med matt maling, og derfor er Smartpanel Supermatt-serien ideell. De gir det perfekte matte uttrykket, og er utrolig enkle å sette opp. Oppussing behøver ikke innebære malingssøl og slit – du kan få et like proft resultat på mye kortere tid med smarte løsninger.

Oppussing må ikke innebære malingssøl og slit

– Smartpanel har også utviklet en fargepalett som passer perfekt til det naturnære i skandinavisk interiør, enten det er en nøytral base eller en spennende kontrastvegg.

Smartpanel Supermatt finnes i Skygge Harmonisk, V-fas Grafitt og Multifas Dempet Jord