Baderomsplater fra Smartpanel WetWall gjør det enkelt å fornye badet selv

Nyheten Smartpanel Wetwall er 100% vanntette baderomsplater, som gjør det enkelt og trygt å fornye badet.

Mange overlater alt som har med oppgradering av badet til profesjonelle håndverkere, men med «Smartpanel Wetwall kan du fornye badet selv.

 Badet er vår første destinasjon om morgenen, og her har Wetwall sin Stone/Cement en beroligende effekt.

Membran inkludert

– Det går raskt å fornye baderomsveggene med Wetwall, ettersom membranen allerede er inkludert i våtromsplatene, forklarer Kristin Svartdahl Filtvedt, produksjonssjef hos Smartpanel.

Du kan velge mellom fem kolleksjoner med mange ulike overflater og farger.

Er drømmebadet ditt mørkt og luksuriøst, eller høyglanset og lyst? Hva med et feminint univers med pudderrosa vegger? Eller et industrielt bad med sement-look? Wood-kolleksjonen passer for deg som vil bringe naturen inn på badet.

Baderomspanelene er 100% vanntette og oppfyller de strengeste krav til våtrom.

Så om du har barn som etterlater mer vann utenfor enn innenfor dusjen, så tåler Smartpanel Wetwall det.

Fra norske skoger til norske bad

Smartpanel Wetwall er et rent naturprodukt som spiller på lag med miljøet. Kjernen i våtromsplatene er Huntonit Proff Vegg, som er et velrenommert kvalitetsprodukt i håndverksbransjen.

Her sørger baderomsplaten «Stone» for et elegant uttrykk i kombinasjon med rene linjer og et organisk innslag av grønne planter.

Kjerneplaten har et kvalitetslaminat limt i front, og på baksiden har de et sperrelaminat som gjør dem vanntette. Smartpanel er dessuten et veletablert navn innen gjør-det-selv-veggplater, og takket være denne teknologien, tar de steget inn i våtsonen.

Platene har også SINTEF Teknisk Godkjenning, og er dermed i henhold til våtromsnormen (så langt de er montert riktig).

Enkelt og rimelig

Muligheten til å gjøre jobben selv reduserer totalkostnadene betraktelig når det kommer til et av husets dyreste rom å fornye.

HJEMMESPA: Hvite vegger har en rensende effekt. Wetwall leveres i mange ulike finisher, og her ser du Smartpanel Wetwall Classic White NJ 60×80

En annen fordel med Smartpanel Wetwall, er at de har rask leveringstid.

– Vi er glade for å kunne tilby landets beste ordrebaserte produksjon.

Det betyr at hvis du ønsker en annen dekor enn det som er lagerført hos din byggvarehandel, så kan vi levere det på bare noen få dager, sier Svartdahl Filtvedt.

RASKT OG RIMELIG: Med Smartpanel Wetwall fikser du oppgraderingen av badet selv.

Rask montering – med riktig tilbehør

Alle håndverkere vet at riktig utstyr og tilbehør er halve jobben. For å gjøre det enkelt, har Smartpanel utviklet et helt Wetwall-system som består av fugemasse, listverk og skruer. Da slipper du å gå deg vill i utstyrsjungelen, og du er sikret et tett og trygt resultat.

– Det aller viktigste når man skal bruke Wetwall, er å forsegle alle kuttflater i våtsonen med vår godkjente fugemasse Wetwall Seal, sier produksjonssjefen.
Hun legger til at før du setter i gang med monteringen av ditt drømmebad, er det viktig å lese nøye gjennom monteringsanvisningen. Da vil veien til et nytt bad være rask, rimelig og 100% vanntett.

PS: Arbeid på rør og elektrisitet må alltid utføres av autorisert fagpersonell.