Smartpanel AS

Habornveien 50, 1630 Gamle Fredrikstad
Tlf. 69 92 19 20kundeservice.smartpanel@byggma.no
Org.nr: 921 075 197

Smartpanel er markedsleder på MDF panel i Norge og Sverige. Effektiv produksjon og store volum sikrer ikke bare en stabil leveringssituasjon, men også rom for fleksibilitet og utvikling av morgendagens veggplater. Smartpanel AS etablerte den første produksjonsenheten i 2004 med produksjon av ubehandlede veggplater. I 2005 ble det lansert ferdigmalte veggplater og det ble en eksplosiv vekst. I 2018 ble Smartpanel AS en del av Byggma ASA, som er et konsern bestående av sterke merkevarer innen byggevareløsninger i Norge og Norden. Byggma består, i tillegg til Smartpanel, av merkenavnene Forestia, Huntonit, Uldal, Aneta Lighting, Byggform og Masonite Beams.  I dag tilbyr Smartpanel over 200 forskjellige tak – og veggprodukter til flere europeiske land.

Vi lanserte i 2022 med stolthet og glede Smartpanel Wetwall og Kitchen Board. Det er foretatt investeringer i 80 millioners klassen for å få det mest optimale produksjonsutstyr for produksjon av våtromsplater. Fleksibilitet, norskprodusert kjerne, god logistikk og økonomisk vareflyt og distribusjon er stikkord her.

Om oss

Smartpanel er Norges største produsent av MDF panel, derfor er Smartpanel blitt begrepet for MDF panel. Smartpanel utvikler, produserer og distribuerer MDF-panel til hjemmets vegger og tak under merkenavnet Smartpanel. All produksjon og administrasjon er samlet under ett tak i Fredrikstad. Som en del av Byggma konsernet har vi hele Byggma sitt salgsapparat med Distriktssjefer strategisk geografisk lokalisert i hele Norge. Vi er totalt ca. 40 ansatte fordelt på produksjon, logistikk, økonomi og kundesenter. Kundesenteret i Fredrikstad betjener kunder i Norge og Europa. Våre kunder er industrien og forhandlere innenfor byggevare- og farge/interiørprodukter.

Våre salgs- og leveringsbetingelser