• Smartfiner
  • Trend
  • Skygge
  • Perle

Elegante panelvegger

NÅ lanserer vi Smartfiner – det siste skuddet på Smartpanel stammen. Smartfiner er tre tvers gjennom – med høykvalitet trefiber kjerne og tre-finèr på både for- og bakside. Enkel montering med skjult innfesting gir en jevn vegg med vakker naturlig struktur. Tre tvers gjennom og veldig miljøvennlig.

Smartpanel-serien ellers inneholder ferdigmalte panelplater i et vell av delikate farger, og leveres med eller uten profiler. Smartpanel Vegg monteres enkelt og raskt med et unikt klikksystem som er spesielt utviklet for å gi tette skjøter og skjult innfesting. På denne måten får du et profesjonelt resultat på rekordtid.

Les mer

Fordi de ferdigmalte panel produseres i MDF, beveger de seg lite, og det er ingen kvister som må sparkles. Panelet bygger kun 11 mm, krever ingen etterbehandling og kan overmales hvis du ønsker å bytte farge på sikt.

Tilbehør som hvite lister, utforinger, akrylfugemasse og flekkmaling i Smartpanel-farger finnes også. Vi minner om at korrekt fargegjengivelse først oppnås når du ser fargeprøvene hos nærmeste byggevareforhandler.

Finn inspirasjon fra bilder…

… eller se alle profiler