BYGGMA ASA PERSONVERNERKLÆRING.

Denne nettsiden eies og driftes av Byggma ASA (Org nr. 979 165 285). Vi verner om din personlige integritet og vil alltid beskytte den informasjonen vi måtte ha om deg. På denne siden vil vi informere deg om hvordan vi håndterer opplysninger vi måtte ha om deg og rettighetene dine. Vi håper det bidrar til at du opplever at det er trygt og ryddig å forholde deg til oss som selskap. Det er svært viktig for oss. Om du har spørsmål, så nøl ikke med å ta kontakt med oss direkte.

Hvordan brukes dine personopplysninger?
Byggma ASA lagrer og benytter de personopplysningene som samles inn om deg, basert på din bruk av nettsidene våre. Om ikke annet spesifikt angis når du legger igjen opplysninger på våre nettsider, er det Byggma ASA som er ansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger.

Hvem kan vi komme til å dele informasjonen med?
Opplysninger kan utleveres til Byggma ASA sine samarbeidspartnere i de tilfeller der en samarbeidspartner er engasjert til å administrere fordelingen av relevant materiale eller informasjon, men vil ellers ikke bli utlevert til andre. Vi kan gi nødvendig informasjon til relevante myndigheter dersom vi er pålagt å gjøre det ved lov eller hvis du har avtalt å gjøre det. 

Om du er abonnent på vårt nyhetsbrev
Om du velger å abonnere på et nyhetsbrev fra oss vil du bli bedt om å oppgi noe personlig informasjon om deg selv, for eksempel navn og mailadresse. Din informasjon vil bli brukt for å administrere og sende ut nyhetsbrev via e-post.

Hvem beskytter din personlige informasjon?
Byggma ASA har iverksatt nødvendige tekniske tiltak for å sikre at opplysningene er beskyttet mot ødeleggelse ved uhell, så vel som endring, uautorisert spredning av eller uautorisert tilgang til opplysningene, og alle andre ulovlige former for behandling. Det er vår jobb å beskytte dine opplysninger på en god og trygg måte.

Dine rettigheter:
Du har rett til når som helst å be om sletting av feilaktige data, endre informasjon som du tidligere har oppgitt, tilbakekalle et samtykke og meddele at du motsetter deg videre behandling av dine personopplysninger, eller at du ikke ønsker og motta videre informasjon fra Byggma ASA.

Kontakt via byggma@byggma.no 

Informasjon om Cookies
Vi samler inn informasjon om deg og dine brukervaner og preferanser ved hjelp av cookies/informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse innhold og annonser ut fra hva vi tror du har størst interesse av å motta. Vi gjør det også for å bruke sosiale mediefunksjoner mer målrettet og for å analysere trafikken vår.

Samtykke
Ved å besøke nettsiden byggma.no eller andre kommunikasjonskanaler som registrerer eller overfører din informasjon om deg til Byggma ASA, bekrefter du at du har lest denne personvernpolicyen og godtar at informasjonen om deg behandles som beskrevet. Hvis du ikke godtar retningslinjene for personvern, bør du ikke bruke våre nettsider. Vær oppmerksom på at vilkårene i personvernreglene kan endres. Derfor bør du gjennomgå disse vilkårene regelmessig for å være sikker på at du fortsatt gir ditt samtykke.

Spørsmål?
Har du spørsmål til vår personvernpolicy, så send gjerne en e-post til byggma@byggma.no