Sinnasnekker’n; Familiegård Skreia

Cathrine og Arne Peder har overtatt familiegården som har vært i Cathrine sin familie siden den ble bygget i 1887. Huset er ikke vedlikeholdt på flere tiår og det er et vanvittig stort prosjekt. Arne Peder er utdannet forskalingssnekker og tar seg av all oppussing, men han har gjort feilen med å begynne overalt samtidig. Nå er ingen rom helt ferdig og det mangler isolasjon slik at huset blir veldig kaldt.

Det store prosjektet går også utover forholdet deres og de kan gå i ukesvis uten å prate sammen. All tid går med til det store prosjektet og det går ut over tiden Arne Peder får med barna.

Sinnasnekker`n kommer for å hjelpe, men er usikker på hvor han skal begynne for det er så mye. Cathrine sitt største ønske er et nytt funksjonelt kjøkken med fryser, siden hun nå må ned i kjellerlemmen hver gang hun skal hente noe i fryseren.
 

Otto og hans team rykker ut for å hjelpe par som sliter med samlivet etter å ha tatt på seg oppussingsprosjekter de ikke klarer å gjennomføre. Sinnasnekker´n har sendetid hver torsdag kl 20.30 på TV Norge. 

I alle episodene vil du finne produkter fra oss. Vi har levert ulike veggpaneler og tak fra Smartpanel

 

Se Sinnasnekker´n sin Facebook side her.

 

Produkter brukt i Sinnasnekker’n - episode 10 - 2. november 2017

Vegg:  Smartpanel Struktur Perle Havbris
Tak:  Smartpanel Tak Bomull 

 

sinnasnekkern01-14sep17(Vegg: Smartpanel Struktur Perle Havbris)

 

sinnasnekkern02-14sep17(Tak: Smartpanel Tak Bomull
Vegg: Smartpanel Struktur Perle Havbris)

 

sinnasnekkern03-14sep17
Vegg:  Smartpanel Struktur Perle Havbris
Tak:
  Smartpanel Tak Bomull )