Med Smartpanel får du prosjektet raskt fullført

Det er ikke overraskende at Smartpanel har blitt en favoritt blant håndverkere. Platene er svært enkle å montere, og du slipper alt etterarbeid som pussing, sparkling av spikerslag og maling.

– Etter at jeg begynte å bruke Smartpanel, sparer jeg rett og slett verdifull tid, sier Stian Leine Saxegård, byggmester i 2Plan Bygg AS. Han kjenner produktet godt, ettersom han også har brukt det på hjemmebane. I jobben som byggmester er han spesielt takknemlig for å kunne håndtere veggplatene på egen hånd.

Hovedfordelen med Smartpanel er at monteringsprossen går raskt. Du blir fort ferdig med prosjektene dine, og kunden kan nyte godt av resultatet.

– Smartpanel er veldig enkle å sette opp, og formatet på 600 × 239 mm gjør at platene er lette å bære, sier han.

«Med Smartpanel sparer jeg verdifull tid»

Utviklet for håndverkere

Produksjonssjef for Smartpanel, Kristin Svartdahl Filtvedt, bekrefter at platene er utviklet i tråd med håndverkerens behov.

STORT SORTIMENT: Smartpanel er markedsledende på ferdigmalte MDF panel i både Norge og Sverige. Utvalget er stort, både i farger og teksturer. – Hovedfordelen er at det tar kort tid å montere Smartpanel, og at man derfor kan ferdigstille prosjektet raskere enn med andre løsninger. I tillegg er platene relativt letthåndterlige, og man kan fint montere Smartpanel på egen hånd, sier hun.

SOLID OVERFLATE: Smartpanel er behandlet med en herdet UV-lakk. Det betyr at platene holder seg fine over tid.

Alt du trenger av verktøy er et vater, en stiftepistol/krampepistol, en sag til tilpasning rundt vinduer og døråpninger og et hullbor for utskjæring til koblingsbokser.

Smartpanel er allsidig

Uansett hva slags prosjekt du jobber med så kan du være sikker på at Smartpanel passer inn – både i stil og størrelse. Veggplatene leveres i lengdene 2390 mm, 2740 mm og 3050 mm, så de passer godt til boliger med stor takhøyde. Sortimentet spenner fra ulike overflatestrukturer til et bredt utvalg farger og profiler. Her vil kunden garantert finne noe som faller i smak!

– Smartpanels produktspekter er en av grunnene til at de har blitt så populære. I tillegg tilbyr vi komplette løsninger på utforinger og listverk, forklarer produksjonssjefen.

Robuste vegger

Har du kvalitetsbevisste kunder, så vil de garantert like at Smartpanel er et robust produkt som tåler hverdagens utfordringer. Veggplatene leveres ferdigbehandlet med et godt lag med maling, i tillegg til at de er etterbehandlet med en UV-lakk. Denne lakken gjør platene motstandsdyktige mot riper, samtidig som de tåler et møte med fuktige ytterklær. Lakken gjør også platene enkle å rengjøre med en lett fuktet klut.

PERFEKT RESULTAT: Usynlig innfesting gjør Smartpanel til et smart valg. Du trenger hverken å pusse, male eller lakkere veggene etter montering. – Min erfaring er at Smartpanel tåler en støyt. Jeg bruker dem ofte i jobben, og har dem selv hjemme. Etter mange år har jeg ikke opplevd noen form for svelling eller andre utfordringer med dem, sier byggmester Leine Saxegård.